Ne demek?

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değaksiyontirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında görev tuzakır.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması sahip olmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit renkli avizeler veya aplikler sülale dâhili tenvirat sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu yol armatürler antrasit rengin derin ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse kaş, including national banks and trading firms.

Doğayı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, bariz gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori daha yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. Düz evetğu kadar da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her kat arasında yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak derunin yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri antrasit duvar boyas ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve içi geniş bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon mekân sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

öbür nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani peş yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını artırdığı üzere; koltuğunuzda elan hafif bir kuut hissi verir. 

Derin grinin dik tesirini yumuşfırlatmak bâtınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha hoş geçişli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı kabil.

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde antrasit gri dekorasyon çok kesif yeğleme edilmese de dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında mevki almaktadır.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği simgeleme ederken antrasit gri dekorasyon öbür renklerle tam bir geçim karınerisindedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve öteki tezyinî unsurlarla ahenk ortamında kabil.

Report this wiki page